Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

TEEN WOLF


 


Η σειρά εστιάζει στον νεαρό Scott McCall, ο οποίος κατά την έναρξη της σειράς δαγκώνεται από έναν λυκάνθρωπο, το οποίο τον μετατρέπει σε λυκάνθρωπο. Μαζί με τη βοήθεια του καλύτερου του φίλου, Στάιλς, θα πρέπει να προσαρμοστεί στη νέα του ταυτότητα καθώς και να αντιμετωπίσει ό,τι προβλήματα δημιουργηθούν λόγω αυτής, καθώς και να προστατεύσει τους κοντινούς του ανθρώπους ενώ προσπαθεί να κρατήσει την ταυτότητα του μυστική, από τους γύρω του, όπως και από το νέο του φλερτ, την Άλισον, η οποία ανήκει σε οικογένεια κυνηγών λυκανθρώπων.



Η σειρά είναι βασισμένη στην ομότιτλη ταινία του 1985, μόνο που σε αντίθεση με την ταινία η ατμόσφαιρα είναι τελείως διαφορετική. Δεν ακολουθεί το σατυρικό πνεύμα της ταινίας, αλλά αναπτύσσει την σοβαρή και ψαγμένη μυθολογία που αναφέραμε νωρίτερα μέσα σε ένα πιο σκοτεινό κλίμα. Όπως είχε δηλώσει ο δημιουργός της σειράς, Jeff Davis, το κλίμα μοιάζει περισσότερο με τη σειρά Buffy The Vampire Slayer (μόνο που ξεκαθάρισαν ότι δε θα εμφανιστούν ποτέ Βρικόλακες) παρά με την ταινία. Όπως ανέφερε ο ίδιος αργότερα, η κεντρική ιδέα στη σειρά θα περιγραφόταν ως "High school as a horror movie" και νομίζω το πέτυχε περίφημα. Το κομμάτι των εφέ είναι πολύ καλό και ξεπερνάει το συχνό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι νεανικές (ή μη) σειρές / ταινίες του σήμερα όπου παρουσιάζουν όλα τα τέρατα με ανθρώπινη μορφή.


Μέχρι στιγμής έχουν βγει 5 season με το β' μέρος της 5ης να εξελίσεται. Online επεισόδια μπορούν να προβληθούν στην ιστοσελίδα του αμερικανικού καναλιού www.mtv.com live κάθε Τετάρτη στις 4:00 π.μ.

TRAILER SEASON 1

TRAILER SEASON 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου